У Києві вручили повістки більш як 200 відвідувачам нічних клубів

У Києві вручили повістки більш як 200 відвідувачам нічних клубів

Укрінформ
Столичні правоохоронці упродовж вихідних провели рейди 420 нічними клубами Києва та вручили 219 повісток.

Як передає Укрінформ, про це сказав начальник поліції Києва Іван Вигівський, інформує відділ комунікації.

Зазначається, що правоохоронці разом із представниками військового комісаріату провели рейди нічними закладами міста з метою перевірки дотримання громадянами обмежень воєнного стану та запобігання порушенням у комендантський час.

За словами Вигівського, протягом вихідних правоохоронці провели перевірку 420 закладів.

«З усіх перевірених у нічний час працювали два заклади, і виявлено 413 осіб, які порушили комендантський час. З числа цих громадян комісар перевіряв чоловіків призовного віку на наявність відповідних приписних посвідчень. У результаті 219 чоловікам було вручено повістки до військкомату», - повідомив Вигівський.

Також повідомляється, що правоохоронці виявили осіб, що мали при собі наркотичні речовини.

За всіма виявленими фактами розпочаті кримінальні провадження за ст. 309 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

«Також поліцейські склали 73 адміністративні протоколи за статтями 178 - розпивання алкогольних напоїв у заборонених місцях, 173 - дрібне хуліганство, 185 - злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського Кодексу України про адміністративні правопорушення”, - повідомив Вигівський.

Читайте також: У МВС розповіли про призов до армії тих, хто провинився: Випадки є, їх небагато

Він додав, що такі відпрацювання правоохоронці будуть проводити і надалі та наголосив, що під час комендантської години категорично заборонено пересуватися містом, окрім спецтранспорту та випадків крайньої необхідності.

Як повідомлялося, на початку червня в Київській міській державній адміністрації повідомили, що в столиці посилять контроль за дотриманням комендантської години, зокрема це стосується роботи нічних клубів і закладів громадського харчування.

З 24 лютого в Україні триває повномасштабна російська воєнна агресія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-