У Києві ремонтують водопровідну магістраль після обстрілу рф

У Києві ремонтують водопровідну магістраль після обстрілу рф

Укрінформ
Аварійна служба Київводоканалу ліквідовує пошкодження водопровідної магістралі, що сталося у результаті ворожого обстрілу рф у неділю.

Про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба КМДА, передає Укрінформ.

"Аварійна служба Київводоканалу ліквідовує пошкодження водопровідної магістралі, що сталося в результаті ворожого обстрілу", - йдеться у повідомленні.

У Київводоканалі зазначили, що у результаті влучання ракети у Шевченківському районі була пошкоджена водопровідна магістраль діаметром 200 мм в колодязі та підвідна магістраль на дитячий садок діаметром 100 мм.

"Витік оперативно локалізовано, без води тимчасово залишається дитячий садок. Як інформують у Київводоканалі, тиск у міських водопровідних мережах наразі в межах норми. На місці працюють аварійні бригади", - сказано у повідомленні.

Читайте також: У Києві поліція повністю перекриє квартал, куди потрапила ворожа ракета

Як повідомляв Укрінформ, у Києві вранці у неділю, 26 червня, пролунали кілька вибухів. У результаті ракетного обстрілу у Шевченківському районі столиці сталося загоряння у 9-поверховому житловому будинку з частковим руйнуванням 7, 8 та 9 поверхів.

Читайте також: російська ракета знову пролетіла критично низько над Південноукраїнською АЕС

У Київводоканалі зазначили, що Шевченківському, Святошинському, Подільському, Солом’янському, Голосіївському районах зафіксовано зниження тиску у водопровідній мережі. Попередньо, це пов'язано з ракетним обстрілом столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-