У Києві зареєстрували 23 випадки отруєння шаурмою

У Києві зареєстрували 23 випадки отруєння шаурмою

Укрінформ
У Києві зареєстрували 23 випадки отруєння шаурмою, відкрито криминальне провадження.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві повідомляє у Телеграмі.

«На 21 червня зареєстровано 23 випадки отруєння шаурмою. Серед постраждалих троє дітей. Швидкопсувну їжу продавали з двох яток у Дарницькому районі столиці. Люди отруїлися м'ясом, яке додавалося в шаурму», - ідеться в повідомленні.

Зараз підприємство, що торгувало зіпсованим товаром, зачинене, а все обладнання демонтовано.

За даним випадком порушено кримінальне провадження. Проводяться слідчі дії. Також здійснюються заходи з недопущення реалізації цього м'яса на території Києва. Планується масова перевірка по місту яток з шаурмою.

Читайте також: 10 фактів про шаурму: чому її так обожнюють?

Випадки нездужання киян пов’язані із вживанням шаурми, придбаної в павільйонах за адресами: вулиця Анни Ахматової, 44 та вулиця Урлівська, 11 у Дарницькому районі. Також з 16 по 20 червня надійшло 20 екстрених повідомлень, у тому числі про трьох дітей виком до 17 років, з приводу захворювання на кишкову групу інфекцій, пов'язаних із вживанням шаурми з третьої точки - на проспекті Миколи Бажана, 3.

Як повідомляв Укрінформ, у червні у Фастівському районі Київської області зафіксували два випадки отруєння з підозрою на ботулізм внаслідок вживання в'яленої риби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-