Ткаченко привітав із Днем Києва: З кожним днем місто оживає

Ткаченко привітав із Днем Києва: З кожним днем місто оживає

Відео
Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко привітав із днем Києва та наголосив, що з кожним днем столиця оживає, хоч і стала однією з перших мішеней російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це Ткаченко написав у ТФейсбуці.

"Як киянин, скажу: це видно неозброєним оком. Нашому місту болить і болітиме, напевно, ще довго. Але з кожним днем воно оживає все більше. З тим, як відкриваються заклади, як відкриваються виставки та відбуваються культурні події, як люди повертаються додому, як розквітають дерева і як стає чутно дитячий сміх", - написав Ткаченко.

Він додав, що відзначати день Києва на фоні руїн дещо дивно. і зараз з жахом усвідомлювати: місто з понад 1500-літньою історією стало однією з перших мішеней ворога. Саме з обстрілів Києва 24 лютого розпочалася загарбницька війна росії, наголосив Ткаченко.

Читайте також: «Як тебе не любити?» Перша леді привітала киян із днем міста

Він додав, що за три місяці війни змінилося чимало, як в житті кожного жителя України, так і в житті Києва. Ткаченко висловив впевненість, що Київ обовʼязково вистоїть, бо він вже вистояв, також вистоїть і вся Україна.

Як повідомляв Укрінформ, День Києва відзначається в останню неділю травня. Цьогоріч його святкування відбуватиметься в умовах воєнного стану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-