Киян попереджають про можливе задимлення через пожежі в області

Киян попереджають про можливе задимлення через пожежі в області

Укрінформ
У Києві можливе задимлення у зв'язку із пожежами в області, зокрема в зоні відчуження.

Про це повідомляє пресслужба КМДА в Телеграмі, передає Укрінформ.

За інформацією Державного агентства з управління зоною відчуження, можливе переміщення задимлення в бік Вишгорода та Києва як від пожеж у зоні відчуження, так і від пожеж біля Іванкова та с. Страхолісся за межами зони відчуження.

Зазначається, що гасіння пожеж ускладнене вітром, обмеженими технічними ресурсами через те, що загарбники викрали та знищили велику кількість техніки і пального, а також загрозою вибухів мін.

Читайте також: У столиці показники радіаційного фону та повітря - у нормі

Повідомляється, що станом на 17:00 якість повітря у столиці на Правому та на Лівому берегах перебуває в межах норми. Перевищення гранично допустимих концентрацій забруднюючих речовин не виявлено.

Міська влада закликає киян у разі задимлення зачиняти вікна та по змозі не перебувати на відкритому повітрі. У приміщенні слід увімкнути системи кондиціонування та очищення повітря.

Як повідомлялося, у Вишгородському районі Київської області рятувальники локалізували лісову пожежу на площі 45 гектарів, спостерігається тління сухої трави та пнів. Займання лісової підстилки виникло 17 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-