У трьох  районах столиці «важке повітря» через пожежі в області

У трьох районах столиці «важке повітря» через пожежі в області

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко повідомив, що в трьох районах міста спостерігається погіршення якості повітря, що пов’язане з продовженням ліквідації пожеж в екосистемах Київської області.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Телеграмі.

“У Києві сьогодні зранку спостерігається погіршення якості повітря. Зокрема, в Святошинському, Оболонському та Подільському районах. Це пов’язане з тим, що продовжується ліквідація пожеж в екосистемах Київської області. Зокрема, тліють торфяники в Бучанському районі. Також локалізували осередки лісових пожеж біля кількох сіл Бучанського району. Там зараз тліє трав’яний настил”, - повідомив Кличко.

Читайте також: На Київщині комендантська година по 15 травня діятиме з 22:00 до 5:00

За його словами, до гасіння пожеж у лісах на територіях, що перебували в тимчисовій окупації, ДСНС залучає також піротехніків, щоб обстежити під’їзні шляхи для роботи пожежно-рятувальних служб.

“Я звертаюся до киян: якщо ви бачите задимленість у вашому районі, відчуваєте запах гарі - щільно зачиняйте вікна в помешканях та без потреби не перебувайте на вулиці”, - наголосив міський голова.

Читайте також: Кличко просить не панікувати через дим у Києві – це лісові пожежі

Як повідомлялося, на полігоні твердих побутових відходів №5, що у селі Підгірці Обухівського району Київської області, тривають роботи в межах проєкту рекультивації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-