Столичні школи завершать навчання дистанційно, дитсадки можуть відкрити

Столичні школи завершать навчання дистанційно, дитсадки можуть відкрити

Укрінформ
Навчальний рік у школах Києва завершиться дистанційно. Водночас міська влада розглядає можливість відкриття окремих дитячих садків.

Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

"Освітні послуги для школярів надаються дистанційно. Є відповідні нормативні документи Міністерства освіти і науки, які говорять про те, що ми цей навчальний рік закінчимо вже в режимі онлайн", - сказав Поворозник.

Також за його словами, міська влада розглядає можливість відкриття дитячих садків.

"Садочки в місті Києві готуються до відновлення роботи з урахуванням військового стану. Ми розглядаємо можливість відкривати чергові садочки по місту для того, щоб можна було дати батькам, які працюють, можливість працювати. Але я зауважу, що це питання поки що дискусійне, тому що потрібно відповідати в першу чергу правилам безпеки, збираючи дітей в одне місце", - сказав Поворозник.

Читайте також: Навчальний процес у дистанційному форматі відбувається в 14 областях - Шкарлет

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство освіти і науки України рекомендує закладам загальної середньої освіти самостійно визначити день завершення освітнього процесу в цьому навчальному році, а також забезпечити виконання освітніх і навчальних програм через ущільнення матеріалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-