Гамбург надасть допомогу для відбудови Києва – Кличко

Гамбург надасть допомогу для відбудови Києва – Кличко

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко та перший мер Гамбурга Петер Ченчер підписали угоду про співпрацю, яка передбачає надання допомоги для відбудови української столиці.

Про це очільник Києва повідомив у Facebook.

"З першим мером Вільного та ганзейського міста Гамбург Петером Ченчером ми підписали «Угоду заради солідарності та майбутнього». Ідеться про ефективну співпрацю між нашими містам і насамперед надання Гамбургом допомоги для відбудови Києва. Для цього будуть визначені конкретні проєкти", - зазначив міський голова. 

Окрім цього, за його словами, Гамбург посилить зусилля щодо надання гуманітарної допомоги Україні й окремо зосередиться на особливих потребах Києва.

Читайте також: На Київщині вже відновили електропостачання для понад 56% всіх родин

Своєю чергою, перший мер Гамбурга зазначив, що Київ як столиця має особливе значення у боротьбі з російською агресією, а також у боротьбі за мир і свободу в Європі.

«Через прямі зв’язки з мером Києва ми можемо цілеспрямовано допомагати та гнучко реагувати на нагальні проблеми. Я звертаюсь до підприємств Гамбурга, а також усіх мешканців нашого міста підтримати народ України і допомогти йому!» - підкреслив Ченчер.

Як повідомлялося, німецькі партнери передали Києву вісім пожежно-рятувальних автомобілів із необхідним спорядженням та 12 реанімобілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-