У Києві відновлюється надання планової стоматологічної допомоги

У Києві відновлюється надання планової стоматологічної допомоги

Укрінформ
У столиці відновлюють надання планової стоматологічної допомоги.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє КМДА в Телеграмі.

«Містяни можуть лікувати та протезувати зуби, не очікуючи на гострий біль, а коли виникає необхідність. Для цього треба звернутися за адресами відділень, які працюють, але краще заздалегідь зателефонувати та визначитися з часом прийому», - йдеться у повідомленні.

Підрозділи КНП «Київська стоматологія» працюють із понеділка до п’ятниці з 10:00 до 16:00.

Лівий берег: вул. А. Вербицького, 3-Б (платні стоматологічні послуги та міські цільові програми); вул. А. Навої, 1 (невідкладна стоматологічна допомога).

Правий берег: вул. Пимоненка, 10-А (невідкладна стоматологічна допомога); вул. Маршала Малиновського, 9 ( невідкладна стоматологічна допомога, платні стоматологічні послуги та послуги за міськими цільовими програмами); просп. Перемоги, 76 ( невідкладна стоматологічна допомога); вул. Кирилівська, 119/1( невідкладна стоматологічна допомога); вул. Львівська, 1/9 (невідкладна стоматологічна допомога); вул. Гетьмана, 26/28 ( платні стоматологічні послуги та послуги за міськими цільовими програмами).

Читайте також: У п’яти районах столиці працюють вісім продуктових міні-ярмарків

У КМДА зазначають, що безкоштовна невідкладна стоматологічна допомога в Києві з перших днів широкомасштабної російської агресії надавалася безвідмовно в організованих для цього пунктах. На сьогодні в них проліковано вже понад 8 тисяч містян.

Як повідомлялося, Київська міська влада закликає киян почекати з поверненням до столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-