За 45 днів війни у Києві народилося 1189 дітей

За 45 днів війни у Києві народилося 1189 дітей

Укрінформ
За 45 днів широкомасштабного російського вторгнення у Києві народилося 1189 дітей, а також одружилися 1439 пар. 

Як передає Укрінформ, про це розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, повідомляє пресслужба КМДА.

«Місто живе і в ньому щодня народжуються нові сім’ї та нові життя. За 45 днів від початку широкомасштабного російського вторгнення у столиці одружилися 1439 пар, і лише за останній тиждень – 300. За цей період у Києві народилося 1189 малюків: 629 хлопчиків та 560 дівчаток. Серед новонароджених – 29 двієнь. Я бажаю новонародженим та їхнім батькам міцного здоров’я та мирного неба, а новоствореним родинам – благополуччя та щастя!» - зазначив Поворозник.

Він нагадав, що у столиці стало безпечніше, проте ймовірність повторних повітряних атак дуже велика, тож киянам треба бути обережними.

Читайте також: У Миколаєві жінка народила дитину під час обстрілу пологового відділення

«Зважайте на можливу небезпеку, коли приймаєте рішення вийти з домівки. Не порушуйте правила комендантської години та не нехтуйте сигналами повітряної тривоги! Допомагайте тим, хто поруч! Разом переможемо!» - сказав перший заступник голови КМДА.

Як повідомляли в КМДА, міська влада закликає киян зачекати із поверненням до столиці, оскільки досі залишається ймовірною загроза обстрілів столиці, та наразі на Київщині ще триває процес розмінування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-