Влада Києва підтримує ініціативи щодо зміни назв, пов’язаних із країною-агресором

Влада Києва підтримує ініціативи щодо зміни назв, пов’язаних із країною-агресором

Укрінформ
Влада Києва підтримує ініціативи мешканців столиці щодо перейменування пам’ятних знаків чи зміни будь-яких назв, пов’язаних із країною-агресором чи її союзниками.

Про це заявив перший заступник голови Київміськдержадміністрації Микола Поворозник, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу КМДА.

«Позиція міста однозначна – подібні ініціативи підтримуємо. Ми з вами живемо в європейській демократичній державі. Тому ми цінуємо громадську ініціативу, відкриті до пропозицій містян, і я впевнений, депутати Київради теж підтримають ідеї киян», – заявив Поворозник.

Водночас він наголосив, що це має відбуватися у правовому полі, за погодженням з усіма відповідними інстанціями.

У КМДА нагадали, що перейменування вулиць або об’єктів інфраструктури затверджуються рішенням Київради. Проте чи розглядатимуть депутати Київради таку ініціативу, залежить від мешканців міста.

Читайте також: У Києві хочуть перейменувати п’ять станцій метро

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-