Літаком Медведчука блокуватимуть злітно-посадкову смугу в «Жулянах» – Данілов

Літаком Медведчука блокуватимуть злітно-посадкову смугу в «Жулянах» – Данілов

Укрінформ
Небо над столицею надійно захищене, а літак зрадника Віктора Медведчука працює на захист України, блокуючи злітно-посадкову смугу в Жулянах.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

«Щойно повернувся з аеропорту «Київ», що в Жулянах, де був разом з головою Державної прикордонної служби України Сергієм Дейнеко. Хочу всіх запевнити та заспокоїти: повітряна брама столиці на надійному замку, повз наші Сили Оборони і бджола без дозволу не пролетить. Але це не все. Маю ще одну добру новину – майно зрадника медведчука вже працює на захист України. У випадку, якщо рашисти не облишать своїх суїцидальних намірів, приватний «борт» путніського кума першим «героїчно» зустріне своїх російських друзів, надійно блокуючи злітно-посадкову смугу», - повідомив Данілов.

Читайте також: РНБО найближчим часом оприлюднить реєстр колаборантів

Він також додав, що літак був вчасно заарештований, згідно з рішенням РНБО України щодо запровадження санкцій проти медведчука.

Читайте також: Данілов обіцяє неминуче покарання усім, хто працював на прихід в Україну «русского мира»

Як повідомлялося, 27 лютого стало відомо, що Медведчук, підозрюваний у державній зраді, втік з-під домашнього арешту.

Суд обрав Медведчуку запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в межах двох кримінальних справ - щодо видобутку нафти і газу в Чорному морі й стосовно сприяння діяльності терористичної організації через поставки вугілля з тимчасово окупованих територій Донбасу.

Читайте також: Є кілька оперативних версій, де може переховуватися Медведчук – Венедіктова

22 березня генеральний прокурор Ірина Венедіктова повідомила, що українські правоохоронці мають кілька оперативних версій щодо місця перебування народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука, який втік з-під домашнього арешту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-