Ніч у Києві минула спокійно - працюють магазини, транспорт і аптеки

Ніч у Києві минула спокійно - працюють магазини, транспорт і аптеки

Укрінформ
Ніч проти 26 березня у Києві пройшла спокійно. Після завершення комендантської години місто живе в режимі воєнного часу. Працює інфраструктура – комунальники, транспортники, медики та рятувальники.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМДА.

Містянам надаються усі комунальні послуги. У столиці працює комунальний транспорт, продовольчі магазини, аптеки, банки, заправки, автосервіси, зоомагазини, міні-ярмарки та столичні ринки.

Метро у Києві працює у режимі перевезень. Про це КП "Київський метрополітен" повідомляє у Фейсбуці.

Рух поїздів червоною лінією організовано від станції "Шулявська" до станції "Університет".

На синій лінії поїзди рухаться від станції "Героїв Дніпра" до "Теремків", без зупинки на станціях "Майдан Незалежності" та "Площа Льва Толстого".

Зелена лінія перевозить пасажирів від станції "Сирець" до "Видубичів", а аткож на ділянці "Славутич" - "Червоний хутір". Поїзди не зупиняються на станціях "Золоті ворота", "Палац спорту", "Кловська".

Орієнтовний інтервал руху поїздів - одна година.

Графік роботи метро може оперативно змінюватися за необхідності.

Метрополітен для перевезень пасажирів працюватиме з 8:00 до 19:00. Підземні станції метро цілодобово працюють як укриття.

«Для автомобільного сполучення лівого й правого берега Києва працюватимуть сьогодні Північний та Дарницькі мости. Традиційно звертаюсь до водіїв, аби пропускали машини швидкої допомоги та машини з гуманітарною допомогою», – наголосив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він нагадав, що сьогодні, 26 березня, Київський міський центр крові приймає донорів до 13:00. Завтра, 27 березня, співробітники центру обстежуватимуть та перероблятимуть уже зібрану кров, тому донорів не прийматимуть. Центр відновить роботу з понеділка – 28 березня.

Здати кров можна на правому та на лівому березі столиці: вул. Максима Берлинського, 12 та вул. Петра Запорожця, 26.

«Бережіть себе! Друзі! Не виходьте з дому без нагальної потреби, не порушуйте правила комендантської години. Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги!Допомагайте тим, хто поруч! Разом переможемо! Слава Україні!» – сказав Поворозник.

Як повідомлялося, 28 березня відновлюють роботу київські ЦНАПи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-