Човникових рейсів Дарниця - Святошин сьогодні не буде через комендантську годину

Човникових рейсів Дарниця - Святошин сьогодні не буде через комендантську годину

Укрінформ
Скористатися човниковими рейсами Дарниця – Святошин кияни та жителі області зможуть уже по завершенні комендантської години.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМДА.

«АТ«Укрзалізниця» запускає човникові рейси Дарниця – Святошин. Це стане альтернативним сполученням між правим та лівим берегами. Нагадуємо, що скористатися новим маршрутом кияни зможуть після завершення подовженої комендантської години зранку 23 березня», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, поїзди зі станції Дарниця та Святошин курсуватимуть щогодини, починаючи з 7:30. Останні рейси – о 18:30.

Зупинки поїздів на станціях: Лівий Берег, Видубичі, Київ-Деміївський, Протасів Яр, Київ-Пасажирський (зупинкова платформа Північна), Караваєві Дачі, Київ-Волинський, Борщагівка-Технічна та Борщагівка.

Як повідомляв Укрінформ, через впровадження у Києві посиленої комендантської години з 20:00 21 березня до 7:00 23 березня можуть бути внесені зміни до графіка руху пасажирських поїздів.

У період дії комендантської години вхід до вокзалів Київ-Пасажирський та Дарниця, а також посадка на пасажирські поїзди у Києві будуть дозволені тільки транзитним пасажирам, а також пасажирам, які потрапили на вокзал заздалегідь до комендантської години. Вихід з вокзалу може бути обмежений поліцією з міркувань безпеки.

Також на час дії комендантської години не курсуватиме електричка Святошин-Дарниця. Приміські поїзди курсуватимуть насамперед для транспортування працівників критично важливих індустрій, зокрема залізничників.

Укрзалізниця просить враховувати це при плануванні подорожі та уважно слідкувати за можливими змінами у розкладі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-