Комендантську годину в Києві посилили через загрозу обстрілів та диверсантів – Кличко

Комендантську годину в Києві посилили через загрозу обстрілів та диверсантів – Кличко

Укрінформ
Комендантська година в Києві та області знову буде посилена на прохання військових, оскільки є загроза нових обстрілів, а також тому, що проводитимуться роботи щодо виявлення та знищення ДРГ.

Про це мер столиці Віталій Кличко заявив у ефірі телемарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Військовий стан передбачає введення такої комендантської години, коли обмежено пересування людей. Це пов’язано, по-перше, з вірогідністю нових обстрілів, які можуть відбутися у цей час. Наша розвідка надає таку інформацію, військові рекомендують обов’язково не покидати свої домівки і, якщо є можливість, залишатися в укриттях. По-друге, це пов’язано з роботою різних диверсійних груп. Не таємниця, що такі ДРГ присутні у нашому місті», - сказав Кличко.

За його словами, чимало ДРГ вже виявлено та ліквідовано.

«Це прохання військових, а ми робимо все, щоб у нас синхронно відбувалося, щоб максимально допомогти їм виконувати свої обов'язки та захищати наше місто», - сказав мер.

За його словами, ворог збільшив кількість обстрілів столиці для того, аби внести паніку та дестабілізацію, щоб настрій у людей змінити на страх. Але наразі їм це не вдається, адже люди не бояться.

«Вони вже від безсилля починають гатити по мирних мешканцях, по домівках людей», - додав Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, комендантська година в Києві та області знову буде посилена. Розпочнеться 21 березня о 20:00 і триватиме до 7:00 23 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-