Графік поїздів можуть змінити через посилену комендантську годину у Києві

Графік поїздів можуть змінити через посилену комендантську годину у Києві

Укрінформ
До графіку руху пасажирських поїздів можуть бути внесені зміни через посилену комендантську годину у Києві.

Як передає Укрінформ, про це АТ «Укрзалізниця» повідомляє у Телеграмі.

«Через впровадження у Києві посиленої комендантської години з 20:00 21 березня до 7:00 23 березня можуть бути внесені зміни до графіку руху пасажирських поїздів», - ідеться в повідомленні.

Так, у період дії комендантської години вхід до вокзалів Київ-Пасажирський і Дарниця, а також посадка на пасажирські поїзди у Києві будуть дозволені тільки транзитним пасажирам, а також пасажирам, які потрапили на вокзал заздалегідь, до комендантської години. Вихід з вокзалу може бути обмежений поліцією з міркувань безпеки.

Також на час дії комендантської години не курсуватиме електричка Святошин-Дарниця. Приміські поїзди курсуватимуть насамперед для транспортування працівників критично важливих індустрій, зокрема залізничників.

Укрзалізниця просить враховувати це при плануванні подорожі та уважно слідкувати за можливими змінами у розкладі.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві та Київській області запроваджується посилена комендантська година із 20:00 21 березня до 7:00 23 березня.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-