Кулеба назвав три напрями на Київщині, де спостерігається напружена ситуація

Кулеба назвав три напрями на Київщині, де спостерігається напружена ситуація

Укрінформ
Станом на сьогодні (11 березня) в Київській області спостерігається напружена ситуація на трьох напрямках: броварському, чорнобильському та на житомирській трасі. 

Про це в ефірі «Україна 24» заявив очільник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передає Укрінформ.

«На сьогодні ми маємо напружену ситуацію з трьох сторін: броварський, чорнобильський напрямок і житомирська траса. У Василькові ситуація нормальна. Голови адміністрацій на зв'язку, на робочому місці. Ми зідзвонюємося двічі на день. Нам потрібно розуміти, що область має працювати, що економіка має відновлюватися, тому роботи дуже багато, попри ситуацію, в якій ми опинилися», – сказав він.

Голова Київської ОВА, переконаний, що Україні обов'язково все вдасться відбудувати після перемоги.

«Ми проводили евакуацію в Білогородці: там працювала велика кількість людей, завдяки такій злагодженій роботі нам вдалося евакуювати таку кількість людей. Нам не вистачає тільки одного: треба вибити ворога, всіх до одного. Ми все відбудуємо і зробимо нашу країну найкращою в світі. Більше нам нічого не потрібно, тільки це», – запевнив Кулеба.

Як повідомлялось, 24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл.

Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-