Кличко перевірив роботу Гуманітарного штабу столиці

Кличко перевірив роботу Гуманітарного штабу столиці

Відео
Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко перевірив роботу Гуманітарного штабу, функція якого полягає в наданні допомоги найуразливішим категоріям киян та створенні стратегічного резерву міста з товарів і засобів першої необхідності.

Про це повідомляє пресслужба мера, передає Укрінформ.

Зокрема, штаб працює за розгалуженою системою і має в столиці понад сім хабів для накопичення необхідних резервів. Також він допомагає великим торговельним мережам доставляти товари до міста, аби кияни могли купити все необхідне. 

Зазначається, що на випадок надзвичайної ситуації столична влада наповнює хаби всім необхідним коштом гуманітарних вантажів, аби місто мало достатній резерв.

«Хочу подякувати волонтерам, усім небайдужим людям, які надають допомогу тим, кому вона сьогодні необхідна. Місто продовжує жити в складних умовах. Але ми робимо все, працюємо системно, аби допомагати киянам. Наше завдання – аби місто жило і працювало», – розповів мер столиці.

В пресслужбі наголошують, що наразі працюють територіальні центри в усіх районах столиці для надання допомоги соціально-вразливим категоріям киян. Люди можуть звертатись в колл-центр, після чого фахівці центру разом з волонтерами доставлять харчі і товари першої необхідності

"Сьогодні всі сервіси в столиці працюють. Тепло – та водопостачання, газопостачання, світло є.  Місто живе! Але в цій загрозливій ситуації ми маємо бути готові до будь-якого розвитку подій. І ми будемо захищати Київ і нікому його не віддамо!», – додав Віталій Кличко.

Як повідомлялось, 24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, а також здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-