У Києві поліція затримала мародерів

У Києві поліція затримала мародерів

Фото
Укрінформ
У Києві патрульні спільно з працівниками Головного управління Національної поліції затримали мародерів.

Як передає Укрінформ, про це Патрульна поліція Києва повідомляє в Телеграмі.

"Учора вдень патрульні отримали орієнтування про мародерство: близько 10 чоловіків, які приїхали на автомобілях Ford Explorer, Toyota Prius та Volkswagen Jetta, увірвались до автосалону та забрали сейф, кавомашину та інші речі", - йдеться у повідомленні.

Відпрацьовуючи територію, о 16:00 годині, один з екіпажів помітив автомобілі схожі за описом на вулиці Булаховського. Інспектори викликали підкріплення й продовжили спостереження та координування екіпажів по напрямках руху автомобілів.

"Зрештою спецрота ГУНП, яка прибула на підмогу, затримала авто Ford Explorer та 6-ох осіб, які були у ньому на вулиці Ушакова. 7 громадян, які перебували в автівках Volkswagen Jetta та Toyota Prius, затримали екіпажі патрульної поліції на Великій Окружній. Під час поверхневої перевірки в автомобілях було виявлено предмети, схожі на зброю. Затриманих передано слідчим", - зазначили у поліції.

У поліції закликали громадян про підозрілих людей, мародерів, одразу повідомляти на лінію 102.

Як повідомляв Укрінформ, 2 березня у Полтаві жителі затримали першого мародера. Його прив'язали харчовою плівкою до стовпа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-