Ліки, продукти та інше: у Києві працює гуманітарний штаб допомоги

Ліки, продукти та інше: у Києві працює гуманітарний штаб допомоги

Укрінформ
У столиці працює Гуманітарний штаб, який забезпечуватиме медикаментами, продуктами, предметами першої необхідності одиноких людей похилого віку, інвалідів, матерів з маленькими дітьми.

Як передає Укрінформ, про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Телеграмі.

"Питання із забезпечення військових ми вирішили, тепер повинні забезпечити їх рідних і близьких, мешканців столиці, які залишились вдома або перебувають в укриттях. Саме для цього працює Гуманітарний штаб, який має досвід ефективної роботи в період першого локдауну під час пандемії коронавірусу", - сказав Кличко.

За його словами, забезпечувати медикаментами, продуктами, предметами першої необхідності будуть насамперед тих, хто цього найбільше потребує - одиноких людей похилого віку, інвалідів, матерів з маленькими дітьми.

"Для збору допомоги і наповнення фонду я звернувся до великого та середнього бізнесу, міжнародних організацій, іноземних партнерів Києва та України. Бізнес вже почав допомагати, надсилають гуманітарну допомогу й міста європейських та деяких українських міст", - розповів він.

Штаб створив електронну платформу, через яку всі, в кого є можливість, можуть приєднатись зі своїми пропозиціями щодо підтримки міста за наступними напрямками:

  • Медикаменти та ліки;
  • Харчові продукти;
  • Предмети першої необхідності;
  • Логістичні послуги
  • Людські ресурси (волонтери).

"Я закликаю всіх, хто хоче і може надати допомогу, відгукнутися. Ми повинні захистити киян і забезпечити необхідним тих мешканців міста, які сьогодні найбільше потребують допомоги", - наголосив Кличко.

Як повідомлялося, штабу гуманітарної допомоги при КМДА потрібні водії з навиками водіння вантажного транспорту.

Фото: КОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-