Кличко: Сьогоднішня ніч у Києві буде складною, бо «ворог сатаніє»

Кличко: Сьогоднішня ніч у Києві буде складною, бо «ворог сатаніє»

Відео
Укрінформ
Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що сьогоднішні ніч у столиці буде складною, бо "ворог сатаніє".

Відповідну заяву він зробив у вечірньому зверненні до мешканців міста, передає кореспондент Укрінформу.

"Дорогі кияни, сьогоднішня ніч знову буде складною. Наші захисники готуються обороняти столицю, бо ворог сатаніє. Розстрілює мирні домівки. Продовжує знищувати нашу інфраструктуру, хоч сам несе великі втрати — і людські, і військовою технікою. Схоже, росіяни не очікували такої відсічі і такого духу українських людей – і військових, і цивільних", – поінформував Кличко.

Міський голова закликав киян провести ніч в укриттях.

Він наголосив, що українські воїни героїчно б’ються по всій Україні, а українці згуртувалися, щоб відстояти свою державу.

Кличко констатував, попри намагання військових РФ прорватися столиці до Києва, містяни готуються дати відсіч агресору. "Сьогодні був на укріпленнях, які кияни допомагають зводити бійцям тероборони, щоб вороже військо не потрапило в наше місто", – розповів мер столиці.

Кличко підтримав українських військовослужбовців і подякував за витримку мешканцям Ірпеня, Ворзеля, Бучі і Гостомеля, де тривають бої.

Як повідомлялося, у Києві від початку атаки Російської Федерації, з 24 лютого, загинули або померли 9 мирних жителів, у тому числі одна дитина. 4 невідомих особи та 18 військових і бійців теробони. Поранені 106 людей, із них 47 цивільних. Зокрема, троє дітей. У тому числі 17-ти річний курсант.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-