У Києві висадка пасажирів з усіх поїздів дозволена без права залишити вокзал

У Києві висадка пасажирів з усіх поїздів дозволена без права залишити вокзал

Доповнено
Укрінформ
У Києві висадка пасажирів з усіх поїздів дозволена без права залишити територію вокзалу.

Як передає Укрінформ, про це АТ «Укрзалізниця» повідомляє у Телеграмі.

«У зв’язку із введенням у Києві та області комендантської години до 08:00 понеділка 28 лютого висадка пасажирів з усіх поїздів у напрямку Києва дозволена без права покинути територію вокзалу», - ідеться в повідомленні.

Посадка на поїзди здійснюється тільки для пасажирів, що вже перебувають на території вокзалу Київ-Пасажирський. Усі зони очікування відкриті для пасажирів.

Зі інформацією Укрзалізниці, наразі на Центральному залізничному вокзалі Києва знаходиться близько 600 людей, які очікують своїх поїздів або обрали вокзал, як укриття.

«Укрзалізниця надає людям воду та напої, але запаси вже завершуються. Просимо пасажирів, які прямують поїздами з інших міст через Київ передавати воду та продукти харчування. Також просимо бізнес за можливості доставити на вокзал воду та продукти», - сказано в повідомленні.

Важливо, місткість бомбосховища вокзалу обмежено, тому у разі небезпеки туди будуть пускати дітей, жінок та людей похилого віку.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві із 17:00 суботи, 26 лютого діє комендантська година. Вона завершиться о 08:00 понеділка, 28 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-