Станом на ранок у Києві 35 поранених, серед них двоє дітей – Кличко

Станом на ранок у Києві 35 поранених, серед них двоє дітей – Кличко

Доповнено
Укрінформ
У Києві поранено станом на 6 ранку 26 лютого 35 людей, в тому числі 2 дітей.

Про це мер Києва Віталій Кличко заявив у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Ніч була складною, але російських військ в столиці немає. Ворог намагається прорватися в місто зокрема зі сторони Гостомеля, Житомира, там агресори знешкоджені", - сказав він.

За словами Кличка, у Києві зараз діють диверсійні групи. "Було кілька зіткнень, перестрілки. Поранено станом на 6 ранку 35 людей, в тому числі 2 дітей",- додав Кличко.

"Я прошу всіх зберігати витримку, залишайтесь в укриттях, бо ворог атакуватиме з повітря", - зазначив очільник столиці.

Як повідомляв Укрінформ, у житловий будинок на вул. Лобановського, 6а у Києві влучила ракета. Попередньо жертв та постраждалих немає. Проводиться евакуація.

Президент РФ Володимир Путін 25 лютого провів нараду з постійними членами Ради безпеки РФ, на якій розглядалася воєнна ситуація.

Після наради Путіна з членами Радбезу РФ було показано відеоролик, в якому президент РФ, використовуючи образливу лексику щодо українських воїнів та представників влади, зробив ряд заяв. В одній із них Путін знову виправдав операцію «захистом Донбасу від геноциду», звинувативши в бойових сутичках не ЗСУ, а націоналістичні формування/елементи, які нібито виступають у ролі «загороджувальних загонів».

В іншій заяві президент РФ сказав, що нібито українські військові за підказкою американських радників діють як терористи, встановлюючи важкі озброєння в житлових кварталах. Можна припустити, що ця заява використовуватиметься пропагандою для виправдання російського обстрілу житлових районів українських населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-