Кличко: Наступна ніч буде дуже складною для Києва

Кличко: Наступна ніч буде дуже складною для Києва

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що наступна ніч, особливо під ранок, буде дуже складною для Києва.

Про це він сказав на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Друзі, ситуація зараз для Києва, без перебільшення, загрозлива. Наступна ніч, особливо під ранок, буде дуже складною", – наголосив міський голова.

Кличко запевнив, що мости в столиці України взяті під охорону і особливий контроль. За його словами, тут чергують військові Збройних сил України та військова техніка.

Окрім цього, київський міський голова поінформував, що блокпости обладнуються не лише на основних в’їздах у столицю, а й на стратегічних об’єктах, щоб перекрити біля них рух. "Ми робимо це для захисту Києва", – підкреслив він.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі.

На всій території України запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Російські окупанти вранці 25 лютого завдали чергового ракетного удару по Києву. Система протиповітряної оборони збила ворожий літальний апарат. Його уламки впали в районі вулиці Кошиця на Харківському масиві. Внаслідок потрапляння уламків загорівся житловий будинок за адресою вулиця Кошиця 7А, що спричинило загорання. Рятувальникам вдалося загасити пожежу.

Київський міський голова Віталій Кличко в обід заявив, що столиця вступила у фазу оборони.

Фото: Київрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-