Трубіцина «відпустили» з партії на час слідства у справі про хабар

Трубіцина «відпустили» з партії на час слідства у справі про хабар

Укрінформ
Депутат Київради Владислав Трубіцин зупинив членство у партії "Слуга народу" на період слідства.

Як передає Укрінформ, про це голова партії Олена Шуляк повідомила у Телеграмі.

"Сьогодні отримала його заяву, з якої стало відомо, що на період проведення досудового слідства та винесення судового рішення по справі Трубіцин припиняє членство у партії. Згідно зі статутом нашої партії, всі члени мають право в будь-який час припинити своє членство в політсилі, навіть, не зазначаючи підстав. Тому ми "відпустили" Трубіцина”, - написала Шуляк.

Читайте також: Справа Трубіцина: НАБУ виклало перемовини підозрюваних

Як повідомляв Укрінформ, 9 лютого детективи НАБУ викрили депутата Київради та ще п'ятьох осіб на одержанні хабаря в розмірі 1,26 млн грн за сприяння в організації роздрібної торгівлі у столиці.

Шуляк підтвердила, що викритим на хабарі депутатом Київради є представник "СН" Владислав Трубіцин. Вона видала розпорядження щодо скликання позачергової конференції київської міської організації партії для розгляду цього інциденту.

НАБУ повідомило про підозру депутату. Правоохоронці також повідомили про підозру іншим фігурантам: помічнику депутата Київради, в.о. директора комунального підприємства, заступнику директора комунального підприємства, заступнику директора комунального підприємства, наближеній до депутата особі.

Читайте також: Для виключення Трухіна та Кузьміних у фракції «Слуга народу» збиратимуть підписи

Дії всіх шістьох підозрюваних кваліфіковані за ч.4 ст. 368 ККУ (хабарництво).

11 лютого ВАКС обрав запобіжний захід Трубіцину у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у 14 мільйонів 886 тисяч гривень.

16 лютого стало відомо, що за Трубіцина внесли заставу.

Фото: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-