Ляшко перевірив, як у медзакладах Києва виплачують підвищену зарплату

Ляшко перевірив, як у медзакладах Києва виплачують підвищену зарплату

Фото
Укрінформ
Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко відвідав шість медичних закладів міста Києва та перевірив, чи виплачують працівникам підвищені заробітні плати.

Про це він написав у Фейсбуці.

«Сьогодні відвідав 6 різних медичних закладів міста Києва. Цікавився станом виплат підвищених заробітних плат. У всіх лікарнях є один спільний фактор - нові заробітні плати отримали усі працівники закладів. Але у кожній лікарні своя ситуація - від «все ок» до «треба допомога в управлінні закладом», - написав Ляшко.

Надалі він повідомив, які саме заклади відвідав та який там стан справ.

Читайте також: Близько 300 лікарень в Україні потребують додаткового фінансування - Ляшко

Київський міський клінічний ендокринологічний центр

Заклад вузькоспеціалізованої медичної допомоги. Мали проблему з боргом по зарплаті за грудень 2021 року, який наразі закрили за рахунок коштів ПМГ 2022. Заклад потребуватиме дофінансування з окремого пакету, але з колективом та керівництвом центру проговорили подальше бачення необхідних змін у програмі медичних гарантій та співпраці з НСЗУ, тому впевнений, що після реалізації цих змін заклад вийде на самозабезпечення.

Київська міська клінічна лікарня №18

Виплатами за січень задоволені, адже заробітні плати отримали навіть більші, ніж базові. Колектив закладу вже отримав і аванс за лютий. Приємно був здивований і буду рекомендувати переймати досвід в створенні реабілітаційного та паліативного відділень. Молодці, знайшли можливість та правильно використали підтримку міста.

Київський міський пологовий будинок №6.

Попередній керівник, на мій погляд, "затримався" на своєму місці. Новий головний лікар вже почав зміни, які найближчим часом принесуть бонуси закладу. Базовий рівень заробітних плат медикам забезпечили. Наразі, у пологовому будинку приймають понад 2800 пологів на рік.

Київська міська клінічна лікарня №3

Востаннє був тут студентом) Не впізнав, звісно. Сьогодні - це сучасна багатопрофільна лікарня. Одна центральна стерилізаційна чого варта. Заробітні плати виплачено відповідно до постанови.

Київський центр нефрології та діалізу

Лікарі в середньо отримують понад 27 тисяч грн, медичні сестри - 17 тисяч грн. У лікарні сучасне відділення гемодіалізу та проводяться успішні трансплантації нирок. У планах - запуск трансплантації кісткового мозку для дорослих.

Київська міська дитяча лікарня №2

Сучасний медичний заклад, з новим приймальним відділенням, обладнанням та потенційним нарощенням потенціалу через програму #ВеликеБудівнитво. Заробітні плати виплатили, але є потреба в дофінансуванні з «зарплатного пакету». Лікарня має всі можливості бути не лише самоокупною, а й заробляти та розвиватися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-