Під час акції ФОПів біля Ради поліція затримала п'ятьох людей

Під час акції ФОПів біля Ради поліція затримала п'ятьох людей

Укрінформ
У Києві під час акції біля Верховної Ради поліція затримала п'ятьох осіб, які влаштували конфлікт та не виконували вимоги правоохоронців.

Як передає Укрінформ, про це відділ комунікації поліції Києва повідомляє у Фейсбуці.

Мітингувальники заблокували рух транспорту вулицею Грушевського, а окремі учасники при спробі поліції звільнити проїжджу частину влаштували штовханину із правоохоронцями.

На вимоги правоохоронців звільнити проїжджу частину вони не реагували, а відтак поліцейські відтіснили учасників акції на тротуар. Найбільш активні при цьому влаштували штовханину.

“На даний час до районного управління поліції доставлено п’ятьох чоловіків, які влаштували конфлікт із правоохоронцями та не виконували законні вимоги поліцейських”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Під Радою сталася штовханина між ФОПами і поліцією

У поліції повідомили, що акція біля Верховної Ради триває. Правоохоронці закликають учасників дотримуватися встановлених правил поведінки та заявленого мирного формату заходу.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні у Києві підприємці вийшли під Верховну Раду на акцію протесту проти використання реєстраторів розрахункових операцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-