На столичних ТЕЦ забезпечили додаткове виробництво електроенергії - КМДА

На столичних ТЕЦ забезпечили додаткове виробництво електроенергії - КМДА

Укрінформ
На столичних ТЕЦ забезпечили додаткове виробництво електроенергії, щоб в місті не було загроз з постачанням електроенергії на випадок надзвичайної ситуації.

Про це під час брифінгу заявив заступник голови КМДА з питань житлово-комунальної інфраструктури Петро Пантелеєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми зробили чіткий план роботи, підготовки до можливих надвичайних ситуацій або загроз надзвичайних ситуацій і за цим планом працюємо. І робимо конкретні кроки і заходи щодо безпеки в місті Києва. Перше, це звичайно стабільна життєдіяльність, а це стабільне енергопостачання міста, житла, об'єктів інфраструктури, об'єктів життєзабезпечення. А головне це наші лікарні, там де є апарати штучного дихання. Тому ми знайшли можливість сьогодні роботи наших ТЕЦ на додаткове виробництво електроенергії", - сказав Пантелеєв.

Читайте також: Запаси вугілля на ТЕС за тиждень збільшилися на 2,6%

За його словами, зараз працюють додатково три-чотири блоки. "Ми виробляємо достатньо електроенергії, для того щоб в місті не було ніяких загроз в енергопостачанні. Маємо в управлінні комунальні ТЕЦ, і в спільній партнерській роботі з «Укренерго» вдалося на такий режим вийти, при цьому не завдаючи збитків господарській діяльності наших підприємств. За останній місяць ми виробили додаткових 700 мегават електроенергії", - розповів він.

Як повідомлялося, у Києві успішно провели перевірку системи резервної комунікації в умовах відсутності мобільного зв’язку та Інтернету для підприємств життєзабезпечення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-