У Києві активісти закликають Шольца не схиляти Україну до капітуляції

У Києві активісти закликають Шольца не схиляти Україну до капітуляції

Фото
Укрінформ
У Києві активісти закликають канцлера Німеччини не намагатися схилити Україну до капітуляції та вимагають у німецького канцлера Олафа Шольца запровадити санкції проти агентів впливу Путіна в Німеччині.

Участь у заході беруть близько 15 осіб, про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У Києві активісти закликають канцлера Шольца не схиляти Україну до капітуляції / Фото: Юлія Овсяннікова. Укрінформ

Учасники акції стоять навпроти Меморіалу на честь Героїв Небесної сотні та тримають плакат із написом "Punish Putin, not Ukraine" — “Карайте Путіна,а не Україну”. Також вони промовляють свої промови через рупор. Окрім введення санкцій активісти вимагають не допустити запуску Північного потоку 2, відкинути будь-які думки про примус України до виконання Мінських домовленостей та не вести з Росією жодних перемовин, доки не буде звільнено громадян України, незаконно утримуваних у російських катівнях.

Активісти запевнили, що Україна ніколи не відмовиться від своєї Європейської та Євроатлантичної інтеграції та висловили сподівання, що нинішня акція буде почута Олафом Шольцем.

Читайте також: Шольц: У Києві для мене важливо висловити солідарність і підтримку Україні

Учасники акції також анонсували заходи з вшанування 20 лютого Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у захисті незалежності, територіальної цілісності України.

Рух по алеї Героїв Небесної сотні тимчасово обмежений. Також частково обмежений прохід людей по алеї - з обох боків дороги чергують працівники Нацгвардії.

Читайте також: Макрон провів телефону розмову з Шольцем напередодні його візитів в Україну і РФ

Як повідомлялося, у понеділок, 14 лютого, відбудеться зустріч Президента України Володимира Зеленського та Федерального канцлера Федеративної Республіки Німеччина Олафа Шольца.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-