Тендер на проєктування станції метро «Львівська брама» розпочнеться 22 лютого

Тендер на проєктування станції метро «Львівська брама» розпочнеться 22 лютого

Укрінформ
Відкриті торги на проєктні роботи для будівництва станції метро "Львівська брама" заплановано провести 22 лютого.

Як передає Укрінформ, про це повідомив начальник КП «Київський метрополітен» Віктор Брагінський у Фейсбуці.

"Днями ми оголосили тендер на проєктні роботи (прошу звернути увагу - не будівництво) по “Львівській брамі”. Доцільність та нагальність назріла давно і є очевидною. І місто знайшло можливості зрушити процес. Отже, до 21 лютого чекаємо пропозицій компаній, що готові взяти участь в тендері. Сам він запланований на 22 лютого", - повідомив він.

За його словами, після завершення проєкту, місто отримає терміни виконання робіт, візуалізацію та попереднє бюджетування. "Потому з колегами у Київраді зможемо обговорити можливості бюджетного фінансування, а відповідно визначити терміни оголошення тендеру на вибір підрядної організації для будівництва", - розповів він.

Читайте також: Столичне метро оголосило тендер на проєктування станції «Львівська брама»

Як повідомляв Укрінформ, Комунальне підприємство "Київський метрополітен" оголосило про проведення відкритих торгів на проєктні роботи для будівництва станції метро "Львівська брама".

Оголошення розмішено на Prozorro. Очікувана вартість робіт - 73,4 млн грн, кінцевий термін подання тендерних пропозицій - 21 лютого 2022 року.

«Львівська брама» — станція Київського метрополітену, яку наразі не відкрито. Розташована на Сирецько-Печерській лінії між станціями «Золоті ворота» і «Лук'янівська». Будівництво розпочалося у середині 1991 року, але роботи було заморожено у 1996 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-