Поліцейські встановлюють обставини ДТП на столичній кільцевій, у якій загинула жінка

Поліцейські встановлюють обставини ДТП на столичній кільцевій, у якій загинула жінка

Укрінформ
У дорожньо-транспортній пригоді, що сталася в суботу ввечері на кільцевій дорозі, 41-річна водійка легковика отримала тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та загинула у кареті швидкої медичної допомоги. Розпочато кримінальне провадження.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Учора ввечері до столичної поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду зі смертельним наслідком на Кільцевій дорозі. На місці події працювали слідчо-оперативна група з розслідування ДТП поліції Києва та лікарі. Попередньо правоохоронці встановили, що жінка, керуючи автомобілем Volkswagen, рухалась по проїжджій частині Великої Кільцевої дороги. Згодом вона здійснила розворот ліворуч, виїхала на зустрічний напрямок руху та зіткнулась з автомобілем BMW, який рухався прямо в межах своєї смуги. Внаслідок автопригоди водійка отримала тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та загинула у кареті швидкої медичної допомоги", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: На Київщині у ДТП загинула вагітна жінка

За даним фактом слідчим управлінням розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Наразі поліцейські з’ясовують обставини події та механізм і причини автопригоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-