Поліція перевіряє інформацію про замінування аеропортів «Київ» і «Бориспіль»

Поліція перевіряє інформацію про замінування аеропортів «Київ» і «Бориспіль»

Укрінформ
У Києві правоохоронці проводять перевірку інформації про замінування кількох об’єктів, серед яких аеропорти «Київ» (Жуляни) та «Бориспіль».

Про це повідомила в коментарі Укрінформу речниця поліції Києва Юлія Гірдвіліс.

"Надійшло повідомлення про замінування аеропортів "Київ" і "Бориспіль". Зараз там працюють спеціалісти. Про результати перевірки поки що інформації немає", - сказала вона.

Раніше керівник пресслужби Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у м. Києві Світлана Водолага сказала Укрінформу, що у неділю, 16 січня, з торгово-розважальних центрів Gulliveг, Ocean Plaza, а також з ТЦ "Універмаг "Україна" евакуювали працівників і відвідувачів через повідомлення про замінування.

Читайте також: У Києві евакуювали три ТРЦ - шукають вибухівку

Як повідомлялось, в Одесі 16 січня поліція проводила перевірку інформації щодо замінування пам’ятника Дюку де Рішельє. Вибухонебезпечних предметів і речовин не виявлено.

Останнім часом у містах України правоохоронцям дуже часто доводиться реагувати на повідомлення про замінування об’єктів, які виявляються неправдивими. Серед них - торгові центри, станції метро, аеропорти, школи, дитсадки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-