Водія, який збив дитину і втік, відправили під домашній арешт

Водія, який збив дитину і втік, відправили під домашній арешт

Укрінформ
У столиці водію, який збив малолітнього на пішохідному переході, обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"За рішенням Шевченківського районного суду столиці 42-річний керманич "БМВ" перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом. Йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років", - йдеться у повідомленні.

У поліції нагадують, що ДТП сталася 1 січня у Подільському районі столиці. Водій легковика "БМВ" скоїв наїзд на 12-річного хлопчика, який переходив дорогу на пішохідному переході на зелений сигнал світлофора.

«Правоохоронці попередньо встановили, що водій під час перетину перехрестя проспекту Свободи та вулиці Світлицького здійснив наїзд на малолітнього, а після скоєного втік з місця події. Патрульні поліцейські, які отримали орієнтування на авто, зупинили порушника в Оболонському районі столиці. Потерпілого хлопчика з травмами різного ступеню госпіталізовано у лікарню», - зазначається у повідомленні.

Водія затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Прилад Драгер показав 1.00 проміле алкоголю в організмі водія, додали в поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-