У небі над Києвом пролетіли новорічні санчата

У небі над Києвом пролетіли новорічні санчата

Фото
Укрінформ
Напередодні зимових свят у небі над вечірнім Києвом пролетіли новорічні санчата.

Як повідомили Укрінформу організатори ініціативи – компанія «Сільпо», казкове видовище створили, щоб подарувати віру в дива кожному.

Як зазначається у повідомленні, чарівний політ розпочався над Охматдитом – санчата зробили кілька віражів над корпусами, аби підтримати та розважити дітей, які змушені зустрічати новорічні свята у лікарні. Потім санчата облетіли Київ, радуючи містян.

«На казковий настрій і новорічне диво чекають усі, однак чи не найбільше – діти в лікарнях. Тому всім маленьким пацієнтам Охматдиту ми подарували диво в небі та, звісно, смачні гостинці. А щоб хвиля магії накрила усіх-усіх, санчата облетіли місто, повітря над яким уже пахне глицею та мандаринами. За лічені дні до свят варто нагадати й дорослим, і малим, що дива трапляються, якщо вірити в них», – розповіла Катерина Огуряєва, маркетинг-директорка «Сільпо».

Згідно з опитуванням Соціологічної групи Рейтинг, найулюбленішими новорічними святами українців є Різдво (49%) і Новий рік (37%). Проте останнім часом, зокрема через пандемію коронавірусу, соціологи відзначають найнижчий рівень відчуття щастя у населення порівняно з 2015-2017 роками.

 Фото: «Сільпо»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-