Патрульні розповіли подробиці ДТП за участю чоловіка чиновниці Міносвіти

Патрульні розповіли подробиці ДТП за участю чоловіка чиновниці Міносвіти

Укрінформ
У ДТП, яка сталася у столиці у вівторок по вулиці Металістів, 3, за участю чотирьох автомобілів, постраждали двоє людей – водій автомобіля Hyundai та водій автомобіля Kia.

Про це Укрінформу повідомили в Управлінні патрульної поліції в м. Києві.

«28 грудня 2021року о 17 годині 56 хвилин по вулиці Металістів, 3, сталося зіткнення автомобілів Dodge, Volkswagen Passat, Hyundai Elantra та Kia Sorento. Унаслідок пригоди потерпів водій автомобіля Hyundai Elantra, якого із струсом головного мозку (СМГ) було доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги (ЛШМД), та водій автомобіля Kia, якого із закритою черепно-мозковою травмою, СМГ та закритою травмою грудної клітини було доставлено до ЛШМД», – зазначили у пресслужбі у відповідь на прохання прокоментувати інформацію ЗМІ щодо ДТП у Києві за участю чоловіка чиновниці МОН.

У відомстві уточнили, що на місце цієї події було викликано слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин та документування.

Раніше ЗМІ оприлюднили інформацію з посиланням на телеграм-канал «Київ-Оперативний» про ДТП у Солом'янскому районі столиці 28 грудня, учасником якої був чоловік чиновниці МОН. У повідомленні, зокрема, зазначалося, що чоловік був напідпитку і згадував зв'язки своєї дружини.

Зі свого боку працівниця МОН Галина Калиневич підтвердила інформацію про те, що 28 грудня вона прибула на місце ДТП за участю свого чоловіка, але вона спростувала закиди окремих анонімних телеграм-каналів на свою адресу про те, що буцімто намагалася «вирішити» ситуацію.

«Я підтверджую інформацію про те, що вчора (28 грудня - ред.) прибула на місце ДТП за участю свого чоловіка. Проте я категорично спростовую закиди окремих анонімних Телеграм-каналів на свою адресу про те, що буцімто намагалася «вирішити» ситуацію. Запевняю, що мій чоловік співпрацює з органами патрульної поліції і нестиме передбачену законом адміністративну відповідальність. ...Підкреслюю, що жодним чином не впливаю на роботу правоохоронних органів у цій справі. Усі перед законом рівні. І так має бути», – йдеться в коментарі Калиневич.

Коментар чиновниці оприлюднено на сайті міністерства у зв’язку із запитами ЗМІ на адресу МОН

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-