У столиці відкрили додаткові пункти обігріву – на двох вокзалах

У столиці відкрили додаткові пункти обігріву – на двох вокзалах

Фото
Укрінформ
У столиці на вокзалі “Дарниця” та на Південному вокзалі станції “Київ-Пасажирський” відкрили пункти обігріву.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

“Із пониженням добової температури повітря з 25 грудня міські служби розгорнули намети під додаткові пункти обігріву для осіб без постійного місця проживання. Ці великі пункти обігріву працюють цілодобово на приміському вокзалі “Дарниця” та Південному вокзалі станції “Київ-Пасажирський”, де надають допомогу бездомним”, - поінформував директор Департаменту соціальної політики Руслан Світлий.

У наметах встановили тепловентилятори, є гарячий чай і печиво, аптечки, засоби індивідуального захисту і дезінфекції, проводиться моніторинг стану здоров’я відвідувачів та дезінфекція приміщення з огляду на епідеміологічну ситуацію у столиці. Неподалік встановлені туалети та сміттєві баки.

У Києві встановили додаткові пункти обігріву / Фото: kyivcity.gov.ua

Намети і все необхідне для них закупили Дарницька та Солом’янська райдержадміністрації Києва.

Цілодобовий режим роботи забезпечують соціальні працівники районів, представники підпорядкованих Департаменту соціальної політики КМДА установ та волонтери.

Безхатченки отримують консультації із нагальних питань, теплий одяг та взуття. Соціальний патруль міста та волонтери щоденно надають гаряче харчування.

Крім того, на період ускладнення погодних умов в будинку соціального піклування працює денний пункт обігріву, а у відділенні нічного перебування підготовлені додаткові ліжка.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві 20 грудня розпочали роботу 44 пункти обігріву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-