У КМДА кажуть, що перевірки сирен у Києві сьогодні не буде

У КМДА кажуть, що перевірки сирен у Києві сьогодні не буде

Укрінформ
Перевірки територіальної системи оповіщення населення в Києві 29 грудня не буде, попри те, що в днями в різних районах біля під'їздів з’явилися такі оголошення.

Про це повідомляє Суспільне із посиланням на пресслужбу КМДА, передає Укрінформ.

Як зазначається, за словами начальниці відділу інформаційного забезпечення та комунікації КМДА Катерини Баранової, 29 грудня розглядалося як одна з дат для перевірки системи оповіщення в столиці.  Але її так і не затвердили.

"Деякі з виконавців перевиконали доручення, коли ще не було узгоджено дату", - так вона пояснила появу оголошень, згідно з якими в Києві сирени ввімкнуть 29 грудня з 12:00 до 13:00.

Посадовиця уточнила, що про дату перевірки готовності територіальної системи оповіщення КМДА повідомить на своїх офіційних ресурсах, а також звернеться з листом до телеканалів, щоб вони поінформували про це через рухомий рядок.

Як повідомлялося, 21 грудня у КМДА заявили, що заздалегідь поінформують киян про проведення перевірки системи оповіщення з увімкненням сирен.

"У столиці опрацьовується план проведення перевірок готовності територіальної системи оповіщення з увімкненням електричних сирен. Дата таких перевірок наразі визначається", - зазначили в КМДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-