У Києві за підозрою в убивстві головного лікаря санаторію затримали таксиста зі спільником

У Києві за підозрою в убивстві головного лікаря санаторію затримали таксиста зі спільником

Укрінформ
У Києві затримали двох іноземців, підозрюваних в умисному вбивстві 50-річного головного лікаря одного із санаторіїв на Рівненщині, тіло якого було знайдено у лісосмузі.

Злочин стався ввечері 20 грудня, передає Укрінформ із посиланням на Київську міську прокуратуру.

«Перебуваючи у Києві, потерпілий звернувся на вулиці до одного з підозрюваних, 34-річного громадянина Киргизької Республіки, який працює водієм служби таксі, з проханням відвезти його до готелю. Водій та його 43-річний приятель - громадянин Узбекистану, який у той час теж перебував у цьому ж автомобілі, погодилися підвезти рівнянина. У ході поїздки, усвідомлюючи, що у потерпілого можуть знаходитися при собі значні кошти, зловмисники вирішили здійснити на нього напад», - ідеться в повідомленні.

За даними слідства, під час спланованої зупинки один зі зловмисників, пересівши на заднє пасажирське сидіння, завдав потерпілому декілька ударів по голові кулаками та пляшкою, від чого той знепритомнів.

Нападники відібрали у чоловіка банківські карти, мобільний телефон, сумку та гроші кошти, після чого відвезли у Бучанський район Київщини, де непритомним залишили у лісосмузі зі зв’язаними руками та ногами.

Як зазначається, отримавши інформацію від близьких потерпілого про його зникнення, правоохоронці почали пошуки.

Слідчі встановили, що  невідомі особи знімали з його банківської картки гроші кошти. Зусиллями працівників Святошинського управління поліції ГУ НП у Києві, Управління карного розшуку та прокурорів окружної прокуратури зловмисників вдалося встановити та затримати.

Один з підозрюваних указав правоохоронцям місце, де вони залишили потерпілого. Експерти встановлюють причину смерті та механізм заподіяння травм.

Слідство триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-