Увечері в Києві прогнозують різке похолодання та ожеледь

Увечері в Києві прогнозують різке похолодання та ожеледь

Укрінформ
Увечері в Києві прогнозують різке похолодання та ожеледь, комунальні служби готуються обробляти території реагентами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМДА.

"За прогнозами синоптиків, температура вночі впаде до 11-13 градусів морозу. У зв’язку із різким похолоданням увечері в Києві прогнозують ожеледь. Комунальні служби готуються обробляти території протиожеледними засобами", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для очищення й обробки вулиць загалом підготовлено 458 одиниць основної і 128 одиниць додаткової техніки комунальної корпорації «Київавтодор». У дворах та міжквартальних проїздах працюватимуть близько 4 тисяч працівників комунальних жедів та готові задіяти понад 150 одиниць спецтехніки. Також працюватимуть близько 80 одиниць техніки і працівники зеленбудів, які оброблятимуть доріжки в парках і скверах.

Столична влада закликає водіїв за можливості утриматися від поїздок власними авто, а якщо уникнути поїздки неможливо – бути максимально обачними на дорогах. Пішоходів просять обережно пересуватись містом і повідомляти про необроблені ділянки й території до Контактного центру міста Києва 15-51.

У КМДА наголосили, що не лише муніципальні служби, а й підприємства усіх форм власності несуть відповідальність за вчасне та якісне прибирання локацій. Дотримання правил благоустрою в Києві контролюють інспектори з благоустрою. У разі невиконання – штраф, що може сягати для фізичних осіб – 340-1360 грн, для посадових осіб та підприємців – 850-1700 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-