«Миколайчик на кордоні»: дітям у столичних аеропортах дарують Лего

«Миколайчик на кордоні»: дітям у столичних аеропортах дарують Лего

Фото, відео
Укрінформ
Акцію «Миколайчик на кордоні» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» проводять уже четвертий рік поспіль. 

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу ДПСУ.

"Сьогодні прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» у пунктах пропуску «Бориспіль» та «Жуляни» проводять акцію «Миколайчик на кордоні». Маленькі подорожувальники отримують подаруночки – конструктор Лего, а дорослі в цей час мають змогу послухати святкові композиції у виконанні Академічного ансамблю пісні й танцю Держприкордонслужби», - йдеться у повідомленні.

В Борисполі та Жулянах прикордонники проводять акцію «Миколайчик на кордоні» / Фото: ДПСУ

Також, як зазначається, всі охочі можуть сфотографуватись у спеціально облаштованій новорічній локації зі Святим Миколаєм.

«Така акція на нашій ділянці відповідальності проходить уже четвертий рік поспіль. Нам надзвичайно приємно бачити, що людям подобається. Такі заходи дарують пасажирам позитивний настрій і змушують їх посміхнутись і хоч на мить відволіктись від буденності», - зазначив начальник Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» полковник Олег Трофіменко.

Сьогодні християни східного обряду вшановують пам’ять Святителя і Чудотворця Миколая, одного з найулюбленіших святих.

Святий Миколай – один із найшанованіших святих християнської церкви – чудотворець, заступник бідних, захисник дітей, а також покровитель мандрівників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-