У Києві іноземці побили комунальників, які демонтували МАФи - поліція

У Києві іноземці побили комунальників, які демонтували МАФи - поліція

Укрінформ
Столична поліція розпочала кримінальне провадження за фактом хуліганських дій під час демонтажу малих архітектурних споруд у Дарницькому районі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

До поліції 8 грудня надійшло повідомлення про те, що у Дарницькому районі невідомі напали на працівників комунального підприємства. Оперативний черговий негайно направив на місце наряд патрульної поліції, слідчо-оперативну групу та лікарів.

Правоохоронці встановили, що представники комунального підприємства проводили демонтаж незаконно встановлених МАФів. Троє чоловіків почали їм перешкоджати: порізали колеса евакуатора, а потім завдали тілесних ушкоджень двом працівникам (вони від госпіталізації відмовилися).

Комунальникам удалося затримати нападників до приїзду поліції. Правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявилися громадяни іншої держави, 1981-го,1985-го та 1987 років народження. Їх затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Відомості про цю подію внесені до ЄРДР за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство). За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури слідчі готують повідомлення про підозру, а також клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу. Фігурантам загрожує до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні на проспекті Академіка Глушкова навпроти Національного комплексу “Експоцентр України” завершився демонтаж понад 40 тимчасових споруд, що розміщувалися без дозвільних документів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-