На столичній Оболоні чоловік влаштував стрілянину біля магазину

На столичній Оболоні чоловік влаштував стрілянину біля магазину

Укрінформ
У Києві правоохоронці на Оболоні затримали чоловіка, який, за інформацією слідства, під час конфлікту вчинив стрілянину.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва, передає Укрінформ.

"На спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на вулиці Героїв Дніпра невідомий кілька разів вистрелив у повітря. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що 57-річний заявник розповів правоохоронцям, що у магазині зробив зауваження чоловіку, який грубо порушував громадський порядок та нецензурно висловлювався.

"Натомість невідомий дістав предмет, схожий на пістолет, та приставив його до голови потерпілого, а далі біля магазину здійснив постріли у повітря. Після чого сів у автомобіль та поїхав у невідомому напрямку", - зазначається у повідомленні.

За даними правоохоронців, потерпілий встиг записати номерний знак транспортного засобу та передав його поліції.

Зі свого боку оперативники встановили власника авто, місце його проживання, і затримали 23-річного фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У фігуранта поліцейські вилучили предмет, схожий на травматичний пістолет, та направили його на експертизу.

Як поінформували у відомстві, унаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Слідчі Оболонського управління поліції за процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Суд наразі обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві суд призначив один рік іспитового терміну чоловіку, який влаштував стрілянину на вулиці в Подільському районі міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-