Порядок у центрі столиці охороняють кілька тисяч силовиків

Порядок у центрі столиці охороняють кілька тисяч силовиків

Фото
Укрінформ
Для забезпечення порядку в центрі столиці під час проведення масових заходів залучені більше 4, 5 тисяч правоохоронців, із них 1500 — це військовослужбовці Нацгвардії.

Про це інформує Патрульна поліція Києва у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Сьогодні патрульні спільно з іншими підрозділами несуть службу в посиленому режимі, аби кожний мешканець та гість столиці відчував себе у безпеці. Для забезпечення публічної безпеки та порядку залучені понад 3 000 правоохоронців і 1 500 військовослужбовців Нацгвардії”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що патрульні також забезпечують публічну безпеку і порядок під час масових заходів у столиці.

Правоохоронці закликають громадян із розумінням поставитися до підвищених заходів безпеки, не порушувати закон, дотримуватися публічного порядку, не піддаватися на провокації та дотримуватися заявленого мирного формату проведення акцій.

Якщо громадянам необхідна буде допомога, вони можуть звернутися до поліції, уточнюється у повідомленні

Зі свого боку в МВС зазначили, що під час масових акцій у центрі столиці під час посиленого забезпечення публічної безпеки і порядку правоохоронці діють виключно у рамках чинного законодавства та службових повноважень.

Також у відомстві закликали організаторів та учасників заходів дотримуватися заявленого мирного формату проведення акції, не порушуючи громадський порядок.

Як повідомляв Укрінформ, 1 грудня правоохоронці заступили на посилене чергування у зв’язку із запланованими акціями у середу у центрі Києва.

Фото: Олена Худякова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-