Напад на бар у Києві: 12 затриманих, поліція відкрила справу

Напад на бар у Києві: 12 затриманих, поліція відкрила справу

Укрінформ
Поліція Києва розпочала кримінальне провадження за фактом хуліганських дій в одному зі столичних барів, затримано 12 осіб.

Як передає Укрінформ, про це Поліція Києва повідомляє у Фейсбуці.

Зазначається, що ввечері 26 листопада на спецлінію 102 надійшло повідомлення від працівника бару на вулиці Верхній вал про те, що невідомі особи вчиняють хуліганські дії.

"Прибувши за вказаною адресою поліцейські встановили, що група осіб підручними засобами потрощила скло закладу та намагалася потрапити всередину приміщення. Після того, як їм став на заваді персонал бару, який зачинився зсередини, порушники вдались до втечі", - ідеться у повідомленні.

Проводяться першочергові слідчі дії, поліцейські опитують свідків, а також встановлюють обставини події.

"При відпрацюванні території наряди правоохоронців за наявними прикметами виявили 12 осіб та доставили їх до Подільського управління поліції. Наразі з ними спілкуються поліцейські, які встановлюють причетність молодиків до вищевказаних подій, а також мотиви їхнього вчинку", - ідеться у повідомленні.

Як повідомлялося, у Києві невідомі, ймовірно, пов'язані з праворадикальними організаціями, вчинили напад на бар «Хвильовий», застосувавши сльозогінний газ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-