У «Київкомунсервіс» прийшли з обшуками - вилучають документи

У «Київкомунсервіс» прийшли з обшуками - вилучають документи

Укрінформ
На підприємстві «Київкомунсервіс» проводять черговий обшук та вилучення документів. 

Про це повідомляє пресслужба КМДА, передає Укрінформ.

"Головним слідчим управлінням Національної поліції в рамках кримінального провадження № 42020000000002227 від 12.11.2020 на підставі Ухвали Печерського районного суду міста Києва на підприємстві «Київкомунсервіс» проводяться вилучення копій документів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підприємство співпрацює зі слідством, надано доступ до речей і документів, що перебувають у володінні службових осіб.

У КМДА зазначили, що обшуки та вилучення документів на підприємствах столиці мають постійний характер. Так, 17 серпня у приміщеннях комунального підприємства «Київкомунсервіс» вже проводили обшуки працівники Подільської окружної прокуратури міста Києва.

Обшуки проводились відповідно до ухвали Подільського районного суду міста Києва з метою відшукання та вилучення речей, предметів та документів, що мають значення речових доказів у рамках кримінального провадження, що стосується, зокрема, діяльності контрагентів комунального підприємства.

Як повідомляв Укрінформ, 29 вересня Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що Київ уклав меморандум з юридичною компанією щодо аналізу та юридично-правової оцінки корупційних звинувачень, висунутих на адресу міської влади останніми місяцями.

За його словами, масові обшуки, які паралізують роботу комунальних підприємств і структурних підрозділів міської влади і які тривають вже кілька місяців, є системним, політично мотивованим тиском на владу Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-