Розкрадання 1,5 мільйона: ще один чиновник Київтеплоенерго отримав підозру

Розкрадання 1,5 мільйона: ще один чиновник Київтеплоенерго отримав підозру

Укрінформ
У Києві оголосили підозру ще одному посадовцю комунального підприємства "Київтеплоенерго", причетному до розкрадання 1,5 млн грн під час ремонту аварійної ділянки тепломереж.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління Служби безпеки України в Києві та Київській області повідомляє у Фейсбуці.  

"За матеріалами Служби безпеки України повідомлено про підозру ще одному чиновнику, причетному до привласнення посадовцями КП "Київтеплоенерго" 1,5 млн грн, виділених на ремонт аварійних тепломереж у столиці", - ідеться в повідомленні.

Підозрюваним є помічник директора структурного підрозділу "Київські теплові мережі". У жовтні підозра була оголошена директору цього підприємства.

За даними слідства, підрядники, які, згідно з договором, мали здійснити капремонт аварійної ділянки теплових мереж, регулярно завищували вартість та обсяги використаних матеріалів для будівельно-монтажних робіт.

Директор структурного підрозділу "Київські теплові мережі" і його заступник як уповноважені особи своїм підписом на актах виконаних робіт засвідчували достовірність цієї інформації.

"Це призвело до безпідставного перерахування у 2019 році бюджетних коштів у сумі 1,5 млн грн на рахунок підрядної організації", - заявили в СБУ.

Завищення вартості виконаних робіт та неефективне використання бюджетних коштів підтверджені проведеним аудитом.

Зловмиснику оголошена підозра за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Триває слідство для виявлення всіх причетних до оборудки осіб.

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні правоохоронці повідомили про підозри директору комунального підприємства "Київтеплоенерго" та підряднику

За матеріалами слідства, між структурним підрозділом "Київські теплові мережі" комунального підприємства "Київтеплоенерго" та приватним підприємством був укладений договір щодо капітального ремонту аварійної ділянки теплових мереж на вул. Антонова у Солом’янському районі Києва.

У ході перевірки аудитом Київської міської державної адміністрації та Київекспертизи встановлені завищення вартості виконаних робіт та неефективне використання коштів через завищення використаних матеріалів на понад 1,5 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-