Моторошне убивство в центрі Києва: поліція повідомила про підозру затриманому

Моторошне убивство в центрі Києва: поліція повідомила про підозру затриманому

Відео
Укрінформ
Поліцейські повідомили про підозру затриманому у зв'язку з убивством чоловіка, частини тіла якого виявлено у сміттєвому контейнері на бульварі Дружби Народів у Києві.

Про це повідомив начальник поліції Києва Іван Вигівський, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу відомства.

За словами Вигівського, протягом кількох годин після страшної знахідки поліцейські у Дарницькому районі викрили та розшукали ймовірного підозрюваного - 32-річного мешканця іншої області.

“За попередньо зібраними матеріалами кримінального провадження ми встановили, що під час спільного вживання спиртного між чоловіками виник конфлікт, у результаті якого зловмисник позбавив життя 42-річного господаря оселі. Ще близько доби порушник проживав у квартирі, де знаходився загиблий, а потім вирішив позбутись тіла”, - зазначив очільник столичної поліції.

За його словами, чоловік придбав ручну пилу по металу та у ванній кімнаті розчленував тіло, яке потім частинами виніс і викинув у сміттєвий бак біля сусіднього будинку.

Чоловіка затримали. За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Слідчі також готують клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Як повідомлялося, 18 листопада на бульварі Дружби Народів у Києві у сміттєвому контейнері були виявлені частини тіла людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-