У Києві проходять міжнародні спортивні змагання серед школярів

У Києві проходять міжнародні спортивні змагання серед школярів

Укрінформ
У Києві 11-12 листопада проходять змагання ISF World Cool Games, у яких беруть участь школярі з 7 країн.

Як передає Укрінформ, про міністр освіти і науки Сергій Шкарлет повідомив у Телеграмі.

"Два дні поспіль у Києві за звання найкращої команди ІІ ISF World Cool Games змагаються учнівські збірні України, Молдови, Казахстану, Румунії, Сербії, Словенії та Чорногорії. Уперше захід відбувся у 2019 році та завершився перемогою української команди", - ідеться у повідомленні.

Школярі із 7 країн мають можливість займатися руховою активністю завдяки ГО "Українська федерація учнівського спорту", Комітету з фізичного виховання та спорту МОН і Міжнародній федерації учнівського спорту, які стали організаторами ISF World Cool Games.

Метою заходу є об’єднання учнів зі всього світу.

"Я вважаю, що саме командний дух, толерантність і ґендерна рівність – життєво необхідні аспекти для розвитку щасливої та здорової нації", - підкреслив Шкарлет.

Цьогорічних переможців змагань визначать завтра, 12 листопада.

"Хочу звернутися до учасників зі словами: перемога – це вміння побачити в супротивниках друзів і вірити у власні сили. Вітаю українську збірну та щиро вболіваю за кожного з вас!", - наголосив Шкарлет.

Як повідомлялось, мета ISF World Cool Games – зацікавити дітей фізичною активністю, впровадити нові підходи до проведення уроків фізкультури. Особливістю ігор є те, що вони не потребують спеціальної підготовки учасників. А одна з головних цілей – започаткувати новий формат проведення уроків фізичної культури, зробити їх яскравими та привабливими для молоді

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-