У Києві вбили сина бізнесмена із Запорізької області

У Києві вбили сина бізнесмена із Запорізької області

Укрінформ
На столичних Позняках було вбито сина бізнесмена із Запорізької області. Він помер від ножового поранення.

Про трагічну загибель сина у відеозверненні повідомив батько загиблого Олег Балабатько на сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

"Загинув мій єдиний син... Його просто взяли і зарізали, просто так. Ножем у серце. Він помирав на руках у правоохоронця", - йдеться у зверненні.

Загиблий хлопець займався спортом та був чемпіоном з джиу-джитсу.

Читайте також: Поліція розглядає дві основні версії вбивства активіста у Сумах

Трагедія сталася в Києві. На сайті Національної поліції 5 листопада було повідомлення, що "вночі до поліції Києва зателефонував працівник приватної охорони торговельного закладу та повідомив про бійку між двома чоловіками на проспекті Петра Григоренка". 

Правоохоронці з’ясували, що у результаті раптового конфлікту двох перехожих, один з них вдарив опонента ножем у груди. На місці події медики констатували смерть 27-річного киянина, а поліціянти затримали підозрюваного. У 26-річного місцевого мешканця вилучили речовий доказ – ніж зі слідами крові. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину та направлено клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу  вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Вбивство журналіста Комарова: у справі допитали майже 1700 свідків, підозрюваних немає

В Національній поліції в Запорізькій області подробиць трагедії не знають, але підтверджують, що загиблий дійсно є сином бізнесмена з Кирилівки. 

В коментарях під іншим постом у соцмережі бізнесмен написав, що підозрюваний в момент вбивства буцімто був п'яний і бійка сталася через нібито через те, що хлопець відповів українською мовою. 

Миколая Балабатько поховають в Кирилівці.

Фото: Facebook / Карина Балабатько

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-