Кличко звільнив заступника, який «божився», що будує Подільський міст

Кличко звільнив заступника, який «божився», що будує Подільський міст

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко звільнив свого заступника через затягування робіт із завершення будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу.

Як передає Укрінформ, про це очільник столиці написав у Фейсбук.

За його словами, зранку без попередження заїхав подивитися, що відбувається на об‘єкті.

Читайте також: Силовики прийшли оглянути Подільський міст з експертами та водолазами

«А там, скажу прямо, мало що відбувається. Хоча регулярно чув запевнення профільного заступника, що міст в кінці року «поїде». Але обіцянки залишаються обіцянками, а нам потрібен результат! Все, що було потрібно, аби завершити роботи для запуску автомобільного руху, було забезпечено. І фінансово, і організаційно. При цьому, заступник, який відповідає за об’єкт, не зміг раціонально організувати роботу. І кожного разу божився, коли ми виїжджали на об’єкт, що все робиться і рухається до завершення», - пояснив мер.

Читайте також: Як будують Подільський міст та метро на Троєщину

Кличко переконаний, що таких менеджерів потрібно міняти.

«І я ухвалив рішення про звільнення профільного заступника, який публічно мені обіцяв, що ми запустимо авторух в кінці цього року, – Олександра Густєлєва», - підсумував Віталій Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, київський міський голова Віталій Кличко заявляв, що до кінця року буде відкрито автосполучення через Подільсько-Воскресенський міст, в іншому разі обіцяє кадрові рішення.

Автомобільне сполучення між лівим і правим берегами Дніпра по Подільсько-Воскресенському мосту планували запустити наприкінці 2021 року; наступним етапом має бути будівництво метро на Троєщину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-